Barkács Szalon

Családanya vagyok, aki szabadidejében fúr-farag, barkácsol, dekorál. A szerelés, felújítás manapság már nem férfimunka: lehet mindezt egy kicsit másképp, akár egyedül is csinálni. Segítsük egymást ötletekkel, bevált módszerekkel!

Kommentek

2021.08.28. 13:04 modernmama

A nap tippje: ereszre fel!

Még a nagy őszi esőzések és levélhullás előtt érdemes nekiveselkedni az ereszpucolásnak. Biztosan akad fönt egy-két frizbi és labda, valamint az előző évek levéltermése. Hétvégén ráncigáljuk ki a nagylétrát és gondoljunk arra a rengeteg kalóriára, amit létrázás közben elégetünk. Ha ez nem ösztönöz kellőképpen, azt is elképzelhetjük, hogy az eltömődött ereszből a nagy mennyiségű esővíz a házfalon keresztül távozik. Néhány hét után pedig már a vadiúj tapétánk is elvezeti a vizet... A kellő ösztönzés után húzzunk gumikesztyűt, mert az ereszpucolás nem gyenge idegzetűeknek való. Néha bizony nemcsak a megfáradt levelekhez kell hozzáérni. Pucolás közben azt is ellenőrizzük, hogy a függőleges csövek tetején van-e szűrőkosár. Ha nincs, labda formájúra gyúrt műanyaghálóval tömjük be a lyukakat. Végezetül jutalmazzuk meg magunkat egy szép nagy szelet süteménnyel.

Szólj hozzá!

Címkék: eresz


A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr982314215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása