Barkács Szalon

Családanya vagyok, aki szabadidejében fúr-farag, barkácsol, dekorál. A szerelés, felújítás manapság már nem férfimunka: lehet mindezt egy kicsit másképp, akár egyedül is csinálni. Segítsük egymást ötletekkel, bevált módszerekkel!

Kommentek

2010.06.18. 13:32 modernmama

A nap tippje

Ecsetkímélő módszerek

A vízbázisú festékkel nincs gond. Használat után vízzel alaposan kimossuk az ecsetet, majd kiszárítjuk és legközelebb is dolgozhatunk vele. Viszont ha lakkfestékkel dolgozunk, oldószerrel kell kimosni az ecsetet. Őszintén szólva ez nekem ritkán sikerül tökéletesen, az ecsetek legtöbbször a kukában végzik. 1-2 napig azonban higító nélkül is megóvhatók a festőszerszámok: munka után tekerjük be alaposan háztartási folpackkal azokat, amelyeket hamarosan újra használunk majd! Ez rövid ideig megvédi a beszáradástól.

 

Szólj hozzá!

Címkék: festés ecset a nap tippje


A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr812091505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása