Barkács Szalon

Családanya vagyok, aki szabadidejében fúr-farag, barkácsol, dekorál. A szerelés, felújítás manapság már nem férfimunka: lehet mindezt egy kicsit másképp, akár egyedül is csinálni. Segítsük egymást ötletekkel, bevált módszerekkel!

Kommentek

2010.07.27. 19:28 modernmama

Akinek van gyerekszobája

Javában tart a vakáció, az ovi is bezárt. Mi is alaposan kitakarítottuk lányom birodalmát és akkor jutott eszembe néhány gondolat a gyerekszobákról. Ezért ezen a héten a gyerkőcök kis élettere a téma.

 
 
 
Milyen is egy átlagos gyerekszoba? Kicsi. Szerencsés az a gyermek, akinek saját szobája van, még ha csak parányi alapterületű is. Ezért szoktak a fifikás szülők emeletekben gondolkodni. Azaz emeletes tárolókban, emeletes ágyban, alatta asztallal és újabb tárolókkal. Mert ahogy a csemete nő, úgy cuccok mérete és mennyisége is. Én itthon pedig azt tapasztalom, hogy kidobni semmit sem szabad. Minden nagyon kell, a félbeszakadt tavalyi képregénytől kezdve a kerék nélküli kisautóig.
 
Nézzünk néhány szépséges, ötletes, különleges szobát.
 
 
Miniluxus, saját erkéllyel. Nem rossz...
 

Örülj, hogy fiú!

Kedvenc szín: rózsaszín

Bariszámolgatós

Dupla öröm

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszoba


A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr642180628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása