Barkács Szalon

Családanya vagyok, aki szabadidejében fúr-farag, barkácsol, dekorál. A szerelés, felújítás manapság már nem férfimunka: lehet mindezt egy kicsit másképp, akár egyedül is csinálni. Segítsük egymást ötletekkel, bevált módszerekkel!

Kommentek

2010.07.19. 09:44 modernmama

Kedves Barkácsbarátok!

Őszintén bevallom, volt némi kánikulai lázadás a dologban, szabadságoltam magam és kiscsaládomat egy rövid időre. Ezért váratott magára a Függönyfüggők sorozat újabb része és a nyári tippek. Bár mi, nők sok mindennel megbirkózunk, ezer fokban tatarozni mégis csak önsanyargatás.

Szerencsére időközben megjelent a Haszon Nőknek nyári lapszáma, ahol megtekinthetik legújabb munkámat. Ha unalmas a fürdőszobátok, szeretitek a kéket és a tengert, olvassátok és bátran essetek neki a falaknak! További tanácsot kérhettek az átalakításhoz, szívesen segítek: írjatok e-mailt, vagy beszéljük meg itt helyben. 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr352160345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása