Barkács Szalon

Családanya vagyok, aki szabadidejében fúr-farag, barkácsol, dekorál. A szerelés, felújítás manapság már nem férfimunka: lehet mindezt egy kicsit másképp, akár egyedül is csinálni. Segítsük egymást ötletekkel, bevált módszerekkel!

Kommentek

2010.08.04. 08:00 modernmama

Mesefal, a gyerekszoba éke

Biztosan találkoztatok már egyedi falfestést reklámozó oldalakkal. A gyerekszobát nagyon feldobja és picinyünk is hamar megszereti új birodalmát, ha ott kedvenc mesehőse várja. Persze, ha tényleg jól sikerül az a fal,és nem kisiskolás rajzóra eredményére hasonlít. Néhány igényes, jópofa megoldást kerestem nektek.

Édes élet Kipufogófürdőn: maestro-deki.gportal.hu 

 

Bár én nem aludnék ilyen dínóval egy légtérben, de a fiúk sokkal bátrabbak. A művész neked is megfestheti, ha megnézed a nekedfestem.5mp.eu-t.

 

Nagy horgász- és egyéb kalandok várják azt a szerencsés lurkót, aki ilyen babaszobába születik. A szülők biztosan a www.gyerekszobafestes.hu oldalon jártak.

 

Ha unjátok az ismert rajzfilmfigurákat, nézzetek be a www.ujvary.hu/zizi/festes oldalra, ahol a fiatal művésznő akár egyedi figurákat is kitalál nektek.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr632196594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása